2 kilo Zwartzaad - habba sawda
0 Reviews | Review toevoegen

Nigella sativa, het bekende wondermiddel wordt ook wel zwart zaad, habba sawda, blackseed, Çörek otu yağı en/of zwarte komijn genoemd.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 à 2 werkdagen

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 14
Aantal: 
Bestellen
Nigella Sativa, het bekende wondermiddel wordt ook wel zwartzaad, black seed, habba sawda, Çörek otu yağı en/of zwarte komijn genoemd.
Het is een eenjarige lichtblauwe plant. De historie gaat terug tot aan de oude faroaos die over Egypte heersten, die Nigella Sativa voor gezondheidsbevorderende redenen gebruikten en zelfs in hun graven meenamen. 
Nigella Sativa is een product waarover de profeet Mohammed vrede zij met hem heeft verteld dat het een medicijn is voor elke ziekte behalve de dood. 
Nigella Sativa heeft een sterke bittere en aromatische smaak. De Nigella Sativa zaadjes zitten vol met belangrijke vetzuren die ons lichaam nodig heeft en is mede daarom een geschikte plantaardige vervanger voor visolie.

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid Nigella Sativa ligt tussen de 3 en 5 gram.
Voorbeeld: Met 80 gram kan je ongeveer 3 weken de dagelijks aanbevolen hoeveelheid innemen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.