Vers geperst met onze eigen pers!


Wij streven er naar om jou te voorzien in de beste kwaliteit blackseed olie. Hiervoor dienen wij het productieproces goed te kennen, maar misschien nog belangrijker, goed te blijven controleren. Omdat wij een kwaliteitsproduct willen leveren hebben wij geïnvesteerd in een eigen pers die de blackseed olie op een rustige en koude wijze uit de zaden perst. De kwaliteit van de black seed olie is namelijk afhankelijk van de wijze waarop de zaden worden geperst. Zo weten wij altijd wat wij persen en hoe wij persen. Op deze manier weten wij zeker dat onze black seed olie, de beste olie is die wij jou kunnen aanbieden!


100% puur en vers geperst!


De black seed olie wordt koudgeperst. Wij persen jouw blackseedolie op zeer lage snelheid (circa 1 liter per 1 à 1,5 uur). Hierdoor blijft de temperatuur zeer laag (minder wrijving). Hierbij worden de blackseed zaadjes vooraf niet verwarmd of geroosterd voor een hoger rendement. Dit maakt dat onze blackseed olie al zijn voedingsstoffen blijft behouden. Wij voegen verder niks toe en halen er helemaal niks uit. Wij kunnen ons deze werkwijze veroorloven door onze kleinschaligheid, passie en overtuiging in wat wij doen. 100% natuurlijk dus, en dat willen wij graag zo houden!
 

Zonder E-nummers en verdunners


Wij houden onze blackseed olie vrij van E-nummers en conserveringsmiddelen en verdunnen de black seed olie niet. Wij verkopen een natuurproduct dat wij puur willen houden. In onze visie passen daar geen toevoegingen bij die meestal meer kwaad doen dan goed.
 

Gratis verzending*


Wij hebben onze eigen flesjes laten produceren die bpa vrij zijn, de olie tegen zonlicht beschermen en door de brievenbus passen. Dit scheelt tot wel €6,95 euro per bestelling. Hierdoor kunnen wij zonder minimale besteding alles gratis verzenden binnen Nederland.

* Voor bestellingen naar:

België en Duitsland rekenen wij: 
Bij een bestelbedrag van minder dan €20: €7,95 aan verzendkosten.
Bij een bestelbedrag van meer dan €20: €2,95 aan verzendkosten.

UK en Luxemburg rekenen wij:
Bij een bestelbedrag van minder dan €20: €10,95 aan verzendkosten.
Bij een bestelbedrag van meer dan €20: €5,95 aan verzendkosten.

Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk rekenen wij:
Bij een bestelbedrag van minder dan €20: €12,95 aan verzendkosten.
Bij een bestelbedrag van meer dan €20: €7,95 aan verzendkosten.

 

Voor 15:00 uur besteld, zelfde dag verzonden


Wij willen natuurlijk dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis krijgt. Daarom verzekeren wij je dat bestellingen die op werkdagen uiterlijk om 15:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog verwerkt en verzonden worden.

In vrijwel alle gevallen bezorgd Postnl de bestelling al meteen de volgende dag. Bij drukte of een sorteerfout kan het net wat langer duren helaas. Dit zijn echter uitzonderingen (<1% van de bestellingen) tijdens feestdagen en/of sorteerfouten door het jaar heen.