Vers geperst met onze eigen pers!


Wij streven er naar om jou te voorzien in de beste kwaliteit olie. Hiervoor dienen wij het productieproces goed te kennen, maar misschien nog belangrijker, goed te blijven controleren. Omdat wij een kwaliteitsproduct willen leveren hebben wij geïnvesteerd in een eigen pers die de olie op een rustige en koude wijze uit de zaden perst. De kwaliteit van de olie is namelijk afhankelijk van de wijze waarop de zaden worden geperst. Zo weten wij altijd wat wij persen en hoe wij persen. Op deze manier weten wij zeker dat onze olie, de beste olie is die wij jou kunnen aanbieden!
 


100% puur en vers geperst!


De olie wordt koudgeperst. Wij persen jouw olie op zeer lage snelheid (circa 1 liter per 1 à 1,5 uur). Hierdoor blijft de temperatuur zeer laag (minder wrijving). Hierbij worden de zaadjes vooraf niet verwarmd of geroosterd voor een hoger rendement. Dit maakt dat onze olie al zijn voedingsstoffen blijft behouden. Wij voegen verder niks toe en halen er helemaal niks uit. Wij kunnen ons deze werkwijze veroorloven door onze kleinschaligheid, passie en overtuiging in wat wij doen. 100% natuurlijk dus, en dat willen wij graag zo houden!
 


Zonder E-nummers en verdunners


Wij houden onze olie vrij van E-nummers en conserveringsmiddelen en verdunnen de olie niet. Wij verkopen een natuurproduct dat wij puur willen houden. In onze visie passen daar geen toevoegingen bij die meestal meer kwaad doen dan goed.


Gratis verzending*
Wij hebben onze eigen flesjes laten produceren die bpa vrij zijn, de olie tegen zonlicht beschermen en door de brievenbus passen. Dit scheelt tot wel €6,95 euro per bestelling. Hierdoor kunnen wij zonder minimale besteding alles gratis verzenden binnen Nederland.

* Voor bestellingen naar:

België en Duitsland rekenen wij: 
Bij een bestelbedrag van minder dan €20: €7,95 aan verzendkosten.
Bij een bestelbedrag van meer dan €20: €2,95 aan verzendkosten.

UK en Luxemburg rekenen wij:
Bij een bestelbedrag van minder dan €20: €10,95 aan verzendkosten.
Bij een bestelbedrag van meer dan €20: €5,95 aan verzendkosten.

Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk rekenen wij:
Bij een bestelbedrag van minder dan €20: €12,95 aan verzendkosten.
Bij een bestelbedrag van meer dan €20: €7,95 aan verzendkosten.