Spaarpunten

SPAAR MET ELKE BESTELLING VOOR KORTING

Onze spaarpunten programma maakt het mogelijk voor geregistreerde klanten om te sparen voor korting op de volgende bestelling. Bij elke bestelling die je plaatst ontvang je spaarpunten.

Voordelen van het spaarpunten programma voor geregistreerde klanten

Wanneer je een account bij ons aanmaakt geeft jou dit de mogelijkheid om punten te sparen en op een later moment bij een bestelling in te wisselen. De punten zijn een extra voordeel voor onze klanten en zijn onze manier om jou als vaste klant te bedanken.

Hoe kan je punten sparen?

Je ontvangt op de volgende manier punten:

  • Plaats een bestelling — Iedere keer dat je een bestelling bij ons doet zal je hiervoor punten ontvangen op basis van de prijs van de producten. Deze punten worden toegevoegd aan jouw saldo en dit kan je inzien in je account. 

Wat is de waarde van spaarpunten?

De waarde van spaarpunten wordt bepaald door de waarde in euro’s die je uitgeeft op onze site. Voor iedere € 2,- die je uitgeeft ontvang je €0,05 in de vorm van spaarpunten.

Spaarpunten inwisselen

Je kan spaarpunten bij een volgende bestelling meteen inwisselen. Je kan de optie 'gebruik mijn spaarpunten' selecteren tijdens het afrekenen van een volgende bestelling. Deze optie staat bij de betalings opties op de afrekenpagina. Hier staat ook jouw huidige puntensaldo en de waarde in euro's. Je kan de punten combineren met al onze betaalmethodes. De spaarpunten zijn niet in te wisselen voor contanten. Spaarpunten zijn enkel in te wisselen voor korting op producten in onze webshop. Spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal. Spaarpunten worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten.

Minimaal en maximaal aantal spaarpunten

Je kan al beginnen met inwisselen vanaf 20 spaarpunten. Dit staat gelijk aan een waarde van €1,-. Het maximale aantal spaarpunten wat je kan verzamelen is 5000 punten. Dit staat gelijk aan een waarde van €250,-. Daar boven is het niet meer mogelijk om verder te sparen voordat je punten hebt ingewisseld.

Jouw saldo bekijken

Je hebt de mogelijkheid in de winkelwagen om het saldo van jouw spaarpunten te bekijken. Je kan hier het totaal aantal punten en de daar bijbehorende waarde inzien.

Geldigheid van spaarpunten

Spaarpunten zullen na 1 jaar hun geldigheid verliezen. Punten zullen verlopen in de volgorde van sparen. Bijvoorbeeld: Bij een bestelling van 1 januari 2015 heb je 20 punten gespaard, deze 20 punten zullen verlopen op 1 januari 2016.