2.5 liter lijnzaad olie Etiket lijnzaadolie Lijnzaad olie 100 ml Lijnzaad - vlaszaad
2.5 liter lijnzaad olie Etiket lijnzaadolie Lijnzaad olie 100 ml Lijnzaad - vlaszaad
2.5 liter Lijnzaadolie
0 Review | Review toevoegen
Lijnzaadolie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van olievlas. Lijnzaadolie bevat onder meer het meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuur (alfa-linoleenzuur).

Verzendkosten

€ 0,00

€ 55,95
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 27
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
 ​Versgeperst met onze eigen pers
 De olie wordt op dinsdag op bestelling geperst
 100% puur natuurlijk zonder toevoegingen
 Ongeraffineerd en koudgeperst
 Zaadjes zijn niet geroosterd voor persing
 Rijk aan Omega3!
 Voor koud gebruik (beneden de 40 graden)

 

Lijnzaadolie is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van olievlas. Lijnzaadolie bevat onder meer het meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuur (alfa-linoleenzuur). Alfa-linoleenzuur is een essentiële vetzuurketen. Ons lichaam kan er namelijk niet zonder en kan het ook niet samenstellen uit andere vetzuren.


Gebruik van de olie
  1. Goed schudden voor gebruik om het bezinksel (de lijnzaaddeeltjes) door de olie te mengen. Deze olie bevat namelijk bezinksel, door het schudden voor het gebruik
    schud je het bezinksel los. Als je onvoldoende geschud hebt, zit er op het laatst bezinksel in. Meng dit eventueel met nieuwe olie uit een andere fles
    en schud bij de volgende fles meer.
  2. Het is de bedoeling dat de olie zoveel mogelijk beschermd wordt van de buitenlucht en zonlicht. Sluit de dop goed, en bewaar de olie op een donkere koele plaats!
  3. De olie kan het best bij het ontbijt worden toegevoegd worden aan kwark of yoghurt eventueel aangevuld met (gemalen) noten en wat ahornsiroop naar eigen smaak.
  • 45+ kg 1 eetlepel
  • 70+ kg 2 eetlepels
Let op: De olie kan in theorie sporen bevatten van zwart- en chiazaad olie aangezien de zaden bij bijvoorbeeld groot onderhoud middels dezelfde pers geperst kunnen worden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.