habba sawda habba sawda bloem
habba sawda habba sawda bloem
400 gram Zwartzaad - habba sawda
8 Reviews | Review toevoegen
Habba sawda, het bekende wondermiddel wordt ook wel Nigella Sativa, zwartzaad, blackseed, Çörek otu yağı en/of zwarte komijn genoemd.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

1 à 2 werkdagen

€ 10,99
Prijs per stuk
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
 
Habba sawda, het bekende wondermiddel wordt ook wel Nigella Sativa, zwartzaad, blackseed, Çörek otu yağı en/of zwarte komijn genoemd.
Het is een eenjarige lichtblauwe plant. De historie gaat terug tot aan de oude faroaos die over Egypte heersten, die Habba sawdaa voor gezondheidsbevorderende redenen gebruikten en zelfs in hun graven meenamen. 
Habbat sawda is een product waarover de profeet Mohammed vrede zij met hem heeft verteld dat het een medicijn is voor elke ziekte behalve de dood. 
Habba sawda heeft een sterke bittere en aromatische smaak. De Habba sawda zaadjes zitten vol met belangrijke vetzuren die ons lichaam nodig heeft en is mede daarom een geschikte plantaardige vervanger voor visolie.

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid Habba sawda ligt tussen de 3 en 5 gram.
Voorbeeld: Met 80 gram kan je ongeveer 3 weken de dagelijks aanbevolen hoeveelheid innemen!

Sorteren op:

Review toevoegen
Alita - 27-06-2024 09:02

Dank je wel voor de snelle levering. Het artikel was goed verpakt. Het ruikt heerlijk het zwarte zaad. Ik vind dit een fijn product. ik vermaal het zwarte zaad. ik had gelezen dat het beter is voor je lichaam. Dank je wel. voor alles. Als het op is kom ik terug.

Terry - 02-05-2024 10:33

De service is top! Zeer snel, vriendelijk en in goede conditie. De smaak valt tegen. Misschien moet ik mezelf meer tijd geven want aan de reviews te zien zorgt het voor vele dingen tegelijkertijd. Bedankt allen die hier over schrijven, zo kan ik ook verder doen!

anoniem - 31-05-2023 10:33

Ik ben tevreden over de goede en snelle levering. De prijs is ook heel prima.

Ik neem het nu ca een maand en het lijkt of mn allergie en hooikoorts beduidend zijn afgenomen. Ik heb heel veel minder vaak en ook veel korter last dan hiervoor.

Leo van der Graaf - 25-09-2022 12:33

In principe heb ik deze zaden genomen ter ondersteuning van mijn natuurlijk afweer. Bijzonder is dat ik, nu ruim 6 maanden later, ook de ervaring heb dat mijn kalknagels aan mijn voet letterlijk verdwijnen. En hiervoor in de plaats komen weer gezonde en mooie nagels terug.

Dus heb jij last van kalknagels, iedere ochtend en avond één theelepeltje met zaadjes, gewoon met water innemen. Ik ben benieuwd wat jouw resultaten zijn.

Hamid - 01-05-2022 23:44

Geweldig product! Het geeft me erg veel energie.

Anoniem - 29-03-2022 11:29

29-03-2022
Ik heb de zaadjes geweekt in olie, na t douchen breng ik de olie op mijn buik, borst en verder op droge huid. Ook doe ik de zaadjes in de yoghurt.
stoelgang verbeterd, slijm komt naar buiten, helpt mij bij droge huid.

Bertha - 10-02-2022 13:55

IK neem de zaadjes iedere morgen in. Eén theelepeltje met honing. Ik voel me goed en mijn longen komen ook los. Het slijm ophoesten gaat beter. Dat kon ik nooit. Top

Martina - 20-01-2022 20:02

Ik neem deze zaadjes elke morgen, één theelepeltje, in zijn geheel in.
Volgens mij werkt het voor mij. Ik slaap stukken beter, ga makkelijk naar het toilet en
voel me top.