400 gram Zwartzaad - habba sawda
0 Reviews | Review toevoegen

Habba sawda, het bekende wondermiddel wordt ook wel Nigella Sativa, zwartzaad, blackseed, Çörek otu yağı en/of zwarte komijn genoemd.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 à 2 werkdagen

€ 10,99
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 5
Aantal: 
Bestellen
Habba sawda, het bekende wondermiddel wordt ook wel Nigella Sativa, zwartzaad, blackseed, Çörek otu yağı en/of zwarte komijn genoemd.
Het is een eenjarige lichtblauwe plant. De historie gaat terug tot aan de oude faroaos die over Egypte heersten, die Habba sawdaa voor gezondheidsbevorderende redenen gebruikten en zelfs in hun graven meenamen. 
Habbat sawda is een product waarover de profeet Mohammed vrede zij met hem heeft verteld dat het een medicijn is voor elke ziekte behalve de dood. 
Habba sawda heeft een sterke bittere en aromatische smaak. De Habba sawda zaadjes zitten vol met belangrijke vetzuren die ons lichaam nodig heeft en is mede daarom een geschikte plantaardige vervanger voor visolie.

De dagelijks aanbevolen hoeveelheid Habba sawda ligt tussen de 3 en 5 gram.
Voorbeeld: Met 80 gram kan je ongeveer 3 weken de dagelijks aanbevolen hoeveelheid innemen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.