450 gram zwartzaad honing
0 Reviews | Review toevoegen

Onze zwartzaadhoning is zeer romig en zacht van smaak. De (bloemen)honing is door ons ambachtelijk bewerkt met een bepaalde zwartzaad verhouding.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 à 2 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 9
Aantal: 
Bestellen

Onze zwartzaadhoning is zeer romig en zacht van smaak. De (bloemen)honing is door ons ambachtelijk bewerkt met een bepaalde zwartzaad verhouding. Dit zorgt voor een honing met ideale eigenschappen, een heerlijke smaak en aroma. De zwartzaad honing smelt als het ware op je tong en bevat geen suikerkristallen. Het is een combinatie van twee zeer bekende natuurproducten die allom geprezen worden voor hun gezonde en geneeskrachtige eigenschappen.

Er wordt niks aan de (bloemen)honing toegevoegd naast zwartzaad. De honing mag niet verwarmd worden. De reden waarom de honing niet (boven de 40 graden) verwarmd dient te worden is ter voorkoming van het onklaar maken van de gezonde enzymen en andere bestandsdelen. Dit geldt eveneens voor zwartzaad producten. Derhalve dient de honing niet verwarmd te worden boven de 40 graden.
 

Let op

Aangezien het kwaliteitshoning betreft zal deze na een bepaalde periode gaan kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag en honing die niet meer vloeibaar is. Het verschilt per honingsoort hoe snel dit gebeurt en het is een volkomen normaal (natuur)verschijnsel. Dit betekent niet dat de kwaliteit van de honing achteruit gaat, sterker nog, het is een teken dat de honing kwalitatief zeer goed is en geen (chemisch) suikerproduct is! Gekristalliseerde honing kan je weer makkelijk vloeibaar maken door de honing in lauw/warm water te zetten. Let hierbij op dat de temperatuur niet de 40 graden overstijgt zodat de kwaliteit van de honing goed blijft. Wanneer de honing een keer boven de 40 graden is verhit zal deze niet meer kristaliseren en zal de kwaliteit flink verminderen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aantal

Prijs per stuk (incl. btw)

1 of meer

€ 19,95

2 of meer

€ 17,95